A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Amifontos.hu

slide_1 slide_2 slide_3

Gyorsító csomagok

SIMPLE Testsúly-kontroll program

SIMPLE Testsúly-kontroll programEz a gondosan összeállított csomag az Ön egyéni szükségleteihez lett igazítva, hogy hatékonyan segítse Önt testsúly-kontrollal kapcsolatos céljai elérésében. Naponta két shake segíthet, hogy hatékonyan csökkentse testsúlyát, naponta egy shake pedig segít, hogy formában tartsa magát és hosszantartó eredményt biztosít.

 

 

Wellness Testsúly-kontroll program

Wellness Testsúly-kontroll programKezdje egészségesen a napját a Herbalife Wellness-programmal. Ideális azok számára, akiknek fontos az egészségük, de nincsen idejük arra, hogy minden nap egészséges ételeket állítsanak össze maguknak. Tudományosan megalapozott összetétele biztosítja mindazokat a tápanyagokat, amelyeket egy kiegyensúlyozott étkezéstől elvár, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, magas minőségű szójafehérjével, élelmi rostokkal, egészséges szénhidrátokkal látja el. Helyettesítsen napi egy étkezést ízletes Herbalife Formula 1 Shake-kel, hogy ellássa szervezetét a szükséges tápanyagokkal.
A rohanó életvitellel járó fokozott szabadgyök termelést a VegetAce gondosan összeállított antioxidánsai segítségével csökkentheti, míg a szív- és érrendszeri problémákat a Herbalifelinehalolaj tartalmának telítetlen zsírsavaival előzheti meg.

 

Magical Testsúly-kontroll program

Magical Testsúly-kontroll programA csomag abban segít, hogy testsúllyal kapcsolatos céljait egyszerűen, lemondások nélkül, könnyedén érhesse el egy varázsütésre. A Simple-program termékeit tartalmazza kiegészítve ízletes nassolási termékekkel, ill. nassolási vágyat szabályzó termékekkel.
A sós, kemencében pirított szójabab és az édes fehérjeszeletek finomak, az igazi nassolás élményét nyújtják, ugyanakkor nem hizlalnak, mégis telítenek.
A Nutrition Active feltölt energiával és abban segít, hogy a táplálékainkból bekerülő hasznos tápanyagok jobban és gyorsabban szívódjanak fel.
A Thermo Completea nassolás utáni vágyat mérsékli, energetizál és centiméterekben karcsúsít.