A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Amifontos.hu

slide_1 slide_2 slide_3

Egészséges, aktív életmód

Alapok
A Herbalife Alaptermék programja remek alapot nyújt egy egészségesebb életmód kialakításához.

Testsúly-kontroll
Klinikai tanulmányok azt mutatják, hogy az étkezést helyettesítő shake-ek napi fogyasztása egy csökkentett kalóriatartalmú étrend részeként, mérsékelt testmozgással, bizonyítottan hatékony a testsúly kontrollálásában.

Életerő, Sport és Fittség
A megfelelő mennyiségű víz fogyasztása kivételesen fontos testedzés során. Minél többet és hosszabb ideig edz, annál fontosabb a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztása.
Annak, aki sportol, vagy csak alkalmanként mozog, a jó teljesítmény elérése érdekében csúcstápanyagokra van szüksége. Ezek a termékek segítenek a tápanyagok beépítésében, az izomszövetek megújításában és az izomláz enyhítésében illetve megelőzésében.

Egészséges emésztés
Rostban gazdag ételek fogyasztása megőrizheti emésztőrendszere normális működését. Kutatások azt mutatják, hogy sok ember nem éri el a napi ajánlott 25 g rost beviteli értékét.
A szervezetnek napis szinten szüksége van ezekre a tisztító hatású termékekre, amelyek táplálják szervezetét, méregtelenítenek és megteremtik a belső egyensúlyt. Segítik az ételek megemésztését és támogatják a szervezetet a salakanyagok eltávolításában.

Egészséges idősödés
A nitrogén-monoxid egy természetben előforduló gáz és kutatások mutatják, hogy hozzájárul a jó érrendszeri- és vérkeringéshez, egészséges étkezéssel és testmozgással együtt.
Tanulmányok igazolják, hogy az évek múlásával a táplálkozási igényeink is megváltoznak. A Herbalife étrendjét értékes tápanyagokkal egészíti ki, ettől ellenállóbbá válnak csontjai, ízületei és fokozódik vitalitása.

Egészséges immunrendszer
Az elfoglalt, stresszes életmód árthat immunrendszerünknek. Erősítse meg teste természetes védelmi rendszerét változatos, kiegyensúlyozott ételek, és immunerősítő B-vitaminok, valamint válogatott gyógynövények fogyasztásával.
Betegségek, makacs fertőzések elkerülése érdekében, alapvetően fontos az immunrendszer ereje. Ezek a termékek erősítik az immunrendszert, így egészségesnek és boldognak fogja magát érezni.

Egészséges szív
Az egészséges szív a hosszú, aktív élet alapfeltétele. Védje egészségét olyan kiegészítő termékekkel, melyeket az optimális szív-és érrendszeri működés érdekében fejlesztettek ki. A hosszú láncú omega-3 zsírsavak segítenek a szív egészségének megőrzésében. A Herbalife cég a Nobel-díjas Dr. Louis Ignarro termékekével (Niteworks) forradalmasította a szív- és érrendszer védelmét.

Szépségápolás
Fontos, hogy testéről ugyanúgy gondoskodjon kívülről, ahogy belülről. A bőre speciális igényeinek megfelelő szépségápolási termékek használata biztosítja, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el.