A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Amifontos.hu

slide_1 slide_2 slide_3

Garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Használom a Testsúly-Kontroll Program termékeit, de nem fogyok. Mi lehet a probléma, mit tegyek?

  1. Fontos, hogy centiméterben is mérjük magunkat, ne csak a súlyunkat, mert bizonyos esetekben először centiméterben fogyunk, és csak utána súlyban. Ennek oka, az hogy az izom nehezebb, mint a zsír. Így amikor a Herbalife testsúly-kontroll program növeli fehérjeszintünket, az egészséges testmozgással együtt több izmot fejlesztünk. A több izom segít abban, hogy még több kalóriát égethessen el a szervezetünk.
  2. Figyelj oda az étkezésedre! Vedd komolyan a táplálkozási szokások megváltoztatását. Egy pohár üdítőital 100-300 kalóriát, két zsemle 300 kalóriát tartalmaz. A napközben elfogyasztott rágcsálni valókkal, édességekkel bevitt plusz kalóriák tönkretehetik az erőfeszítéseidet. Próbáld ezeket kiküszöbölni. Három napig írd le (ha nem probléma legalább egy hétig), hogy pontosan mit fogyasztottál. Szívesen küldök hozzá táblázatot.
  3. Ne felejtsd el, a Testsúly-kontroll program két shake-et és egy színes főétkezést tartalmaz naponta, az előírt étrend kiegészítő tablettákkal. Az étkezés kihagyása kiéhezteti a szervezetet és lelassítja az anyagcserét. Ez gyengíti a testsúly-kontrollt és nassoláshoz vezet.

 

Amennyiben úgy érzed, hogy megfelelően használtad a terméket, és sem súlyban, sem méretben nem láttad eredményét, akkor lehetőség van a vételár visszakérésére.

 

Ehhez arra van szükség, hogy a termékeket visszaküldd a címünkre dobozostól. A doboz tartalmának minimum 1/4-ének meg kell maradnia.
Két nyomtatvány kitöltése is szükséges, amit el tudunk postázni neked, és a termékek maradékával együtt tudod azokat visszapostázni.
Amennyiben megkaptuk a termékeket és a nyomtatványokat, haladéktalanul visszautaljuk a teljes vételárat.