A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Amifontos.hu

slide_1 slide_2 slide_3

Mit nyújt a Herbalife?

ISMERJÜK MEG MINDANNYIAN, MIT NYÚJT A
HERBALIFE!
(NÖVÉNYI ÉLET)

 

A cég az USA-ban
az emberek egészségét javító természetes alapanyagú termékek előállításával foglalkozik. A világ több mint 83 országában van jelen, egészségvédő, egyedülálló sejttáplálási életmódprogramjával.

 

Miért van szüksége a HERBALIFE-ra?
A mai kor emberét számtalan úgynevezett civilizációs ártalom éri, s ezek előbb utóbb súlyos betegségek kialakulásához vezetnek, mint a rosszindulatú daganatok, szívinfarktus, agyvérzés stb. Közös jellemzőjük, hogy szinte mindegyik a sejtek szintjére, azok nem megfelelő működésére (helytelen táplálkozására és a regeneráció hiányára) vezethetők vissza.

Szervezetünk az idő múlásával csökkenő hatásfokkal vesz fel tápanyagokat. A rossz és egyoldalú táplálkozás, a stressz és a túlsúly (tetézve a környezet ma már egyre károsítóbb hatásaival) idővel a táplálékfelszívó bélbolyhok elégtelen működéséhez, a sejtek alultápláltságához, majd komolyabb betegségek kialakulásához vezetnek, melyeket első stádiumban a szervezet jelzései kísérnek (gyakori fejfájás, rossz közérzet, hajhullás, körömtöredezés, ismétlődő influenza stb.), majd a komolyabb betegségek kialakulásához vezetnek.

 

Milyen hatással van a HERBALIFE szervezetünkre?
A HERBALIFE sejttáplálkozási programját azért fejlesztette ki, hogy a szervezetet olyan komplex tápanyagokkal mikro-tápanyagokkal lássa el, amelyek az élet működéséhez szükségesek. A HERBALIFE nem gyógyszer, nincs benne semmiféle toxikus, szintetikus készítmény. Tartalmazza viszont azt a több mint 40-féle mikrotápanyagot (vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, nyomelemek, telítetlen zsírsavak, gyógynövények, rostanyagok és fehérjék), amelyek fontosak a szervezet egészséges működéséhez.

Fogyasztása esetén kizárt mindenféle mellékhatás, ezért mindenki fogyaszthatja, idős és fiatal, felnőtt és gyermek egyaránt.

 • Segíti a szervezet természetes salaktalanítását, méregtelenítését.
 • Aktivizálja, újra működésbe hozza a táplálék felszívódását biztosító bélbolyhokat. (Ez jelentős különbség a szokásos fogyókúrák, hízókúrák, méregtelenítő kúrák stb. hatásaihoz képest, mert a szervezetbe juttatott értékes tápanyagok, ezáltal fel is tudnak szívódni, azaz el is jutnak sejtjeinkhez.)
 • Erősíti az idegrendszert. (Csökkennek, illetve megszűnnek az úgynevezett „idegi alapú”, azaz pszichoszomatikus megbetegedések, panaszok.)
 • Erősíti az immunrendszert. (Ellenállóbbá válik szervezetünk a fertőző betegségekkel, allergiákkal stb. szemben.)
 • Normalizálja a vérnyomást, a koleszterin- és vércukorszintet.
 • Növeli az életerőt és energiát. (Kipihentnek, fittnek, energikusabbnak érezzük magunkat.)
 • Szabályozza a testsúlyt adagolástól függően:
  • Testsúly megtartását, egészséges táplálkozást biztosít (Alap program)
   A HERBALIFE-ot fogyasztók gyakran beszámolnak arról, hogy néhány hetes alkalmazás után elhagyják rossz szokásaikat (kávé, cigaretta, nassolás stb.). Ennek szintén az a magyarázata, hogy a HERBALIFE-fal minden tápanyagot optimális arányban megkap a szervezet, így ellenállóbbá válunk testileg és idegileg is, s nincs tovább szükség az úgynevezett pótcselekvésre.
   A különböző panaszok megszüntetésén túl igazi értéke a megelőzésben van. Rendszeres fogyasztása esetén megfiatalodik a szervezet, kiváló közérzetet, jóval nagyobb életkedvet, munkabírást, ellenálló képességet, nyugodt, intenzív alvást eredményez.
  • Testsúlycsökkentést végez (Testsúly-kontroll program)
   A HERBALIFE alacsony kalóriabevitel mellett minden tápanyagot megad a szervezetnek, így megszűnik a korábbi, gyakori éhségérzet.
   A fogyni kívánó ember csak annyit kíván enni, amennyi szükséges a szervezetének. A vitaminok és a mikro-tápanyagok bevitele következtében csak a zsírszövet épül le, nem az izom- és kötőszövet, mint az egyéb fogyókúrák esetén, így nagyobb túlsúly leadása esetén sem lesz petyhüdt, ráncos a bőr.
  • Testsúlynövelést eredményez (Életerő, Sport és Fittség program)
   Alkalmazható átlagon aluli testsúlyú személyeknél, valamint sportolók, testépítők izomzatának fejlesztése céljából. A vitaminok, komplex fehérjék és a mikro-tápanyagok által csak az izomszövet növekszik, a zsírszövet nem.

Nézd meg milyen területeken segíthetnek neked a Herbalife táplálkozási programjai: Egészséges, aktív életmód