A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Amifontos.hu

slide_1 slide_2 slide_3

Fogyni vágyóknak

Kedves Fogyni vágyó!

 

Az első és a legfontosabb lépést már megtetted a siker érdekében. Elhatároztad, hogy utána nézel, hogyan szabadulhatsz meg kisebb-nagyobb súlyfeleslegedtől.
Azért említettem a sikert, mert a meggyőző külső és az egészség döntő szerepet játszik benne. Módszerünkkel - mellyel a világon a legtöbben nyerték vissza alakjukat - mindkettőt elérheted.

 

Hogyan?

Vezető amerikai táplálkozástudósok megállapították, hogy a túlsúly egyik fő oka az alultápláltság. Azaz olyan ételeket eszünk, amelyek sok kalória mellett kevés tápértéket képviselnek. Így a fölös kalória zsírszövet alakjában "ránk rakódik", (raktározódik), míg közben a szervezetünk, a sejtjeink továbbra is éheznek. Ezért többet eszünk a kelleténél.

Mit teszünk általában, ha fogyni akarunk? Kevesebbet eszünk, azaz koplalunk.
Mi történik akkor? Természetesen lefogyunk.
A probléma csak az, hogy így az amúgy is hiányosan táplált szervezetünktől még jobban elvonjuk a szükséges táplálékot és idővel, elemi erővel fogja azt követelni. Így aztán a kezdeti siker után hosszú távon kiábrándító kudarcok forrása.
Az igazi veszélye azonban az, hogy a fokozott elvonás miatt az izomszövet is leépül. Kutatók megállapították, hogy az így elvesztett izomszövet soha többé nem képes teljes mértékben visszaépülni (összeesik, elveszti a bőr a feszességét).
Ha ezt a fogyókúrát több ciklusban is megkíséreljük, akkor a zsírszövet-izomszövet aránya eltolódik az előbbi javára. Nem csak a látható, hanem a kívülről nem érzékelhető részekre is kóros mértékben rárakódik (érfal, szív stb.), mely idővel katasztrófához vezethet.
Ha már fogyókúráztál koplalással vagy csökkentett ételadaggal (ún. tuti diétás receptekkel), akkor bizonyára megtapasztaltad, hogy a kezdeti siker után megállt a fogyás. Miért? Mert a szervezeted alkalmazkodott a kisebb energia-bevitelhez és már a kevesebb is elegendő számára, hogy fenntartsa az eredeti súlyát.

 

Mi tehát a megoldás?

Az igazi jó hírünk - enni kell!

Egy neves amerikai kutatócsoport a NASA támogatásával kidolgozta a mai napig egyedülálló sejttáplálási koncepciót, mely áttörés a táplálkozástudomány és a fogyás területén. Létrehoztak egy olyan komplex táplálékot, amely tisztít (méregtelenít) és táplál.
Egyrészt speciális gyógynövények kivonatával a szervezetben felhalmozódott salakanyagok eltávolításával biztosítja a felszívóképesség növelését és a fokozott beépülést.
Másrészt egy kellemes koktél formájában ellátja a szervezetünket minden olyan tápanyaggal, amire napi szinten szükségünk van.
Mivel így a szervezet feltöltődik, megszűnik az alultápláltság, így a szükségesnél nem fogsz több ételt kívánni.
Kedvenc ételeid megtartása mellett karcsúra eheted magát.
Se szeri se száma azoknak a tapasztalatoknak, mely során az ideális testsúly beállítása mellett rendeződött a vérnyomás, a vércukorszint, csökkentek vagy megszűntek az ízületi fájdalmak.
Sok kellemetlen tünettől szabadultak meg a programok használói.

 

A program neve: Herbalife - azaz növényi élet.

Előnyei címszavakban:

  • A gyógynövény-, fehérje-, ásványi anyag- és nyomelem kombináció a szervezetet optimálisan létfontosságú mikro-tápanyagokkal látja el.
  • Segíti a szervezet természetes salaktalanítását és méregtelenítését.
  • Erősíti az immunrendszert, életerőt és energiát ad.
  • A testsúlycsökkenést éhség és hiányos táplálkozás nélkül teszi lehetővé.
  • Alkalmazása egyszerű, praktikus és kellemes.
  • Használatához folyamatos és személyre szóló tanácsadást biztosítunk.
  • Gyerekek, felnőttek, idősek egyaránt fogyaszthatják.

Most Te is csatlakozhatsz ahhoz a sok millió emberhez, akik már eddig világszerte (és itt Magyarországon is) megtapasztalták a karcsúság és egészség semmi mással nem pótolható örömteli érzését.

Itt megtalálod a részleteket: Testsúly-kontroll

Ha az elhatározásod komoly, csak a te személyedre szabott tanácsainkat megfogadod, a Herbalife International - amely 33 éve az egészséges táplálkozás éllovasa - szaktanácsadóin keresztül garantálja az eredményt.