A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Amifontos.hu

slide_1 slide_2 slide_3

Herbalife

Egészség, karcsúság megfelelő táplálkozással

 

Mottó: "Az leszel amit megeszel!"

 

Ha valaki nem beteg még nem jelenti azt, hogy egészséges. Az egészség ennél jóval több: jól érezzük magunkat, tele vagyunk vitalitással, és képesek vagyunk élvezni az élet minden örömét életkortól függetlenül.

A helyes táplálkozás nagymértékben hozzájárul a jó egészség fenntartásához, és ezt egyre több egészségügyi szakember ismeri fel. A betegségek tüneti kezelése helyett annak megelőzése kerül előtérbe és ez a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik.

A Herbalife, mint a korszerű táplálkozás egyik meghatározója felhasználta a gyógynövényekről alkotott gazdag, ősi ismeretanyagot és olyan termékcsaládot fejlesztett ki, amely a XXI. század táplálkozási elvárásait veszi figyelembe.

A Herbalife a táplálkozási technológia és újítás élvonalába tartozik. Globális küldetésünk, hogy pótoljuk a modernkori étrend és életvitel hiányosságait.

A gyógynövényekről évszázadok óta ismert méregtelenítő és gyógyító hatásuk, valamint kiemelkedő jelentőségük a táplálkozásban.

A legkorszerűbb tudományos módszerek segítségével és a természet gazdag kínálatából válogatva a Herbalife kifejlesztett egy exkluzív termékcsaládot, amely megteremti az optimális táplálkozást, fokozza a vitalitás és segít megőrizni a jó kondíciót. Brazília esőerdőiben található titokzatos növényekig és a tekintélyes, ősi kínai és indiai gyógynövény kultúráig mindenre kiterjed figyelmünk, hogy olyan növényi alapanyagokra bukkanjunk, amelyek az emberei szervezetre kedvező hatással vannak. Az ősi hagyományok és a modern tudományra alapozott technológia keverékéből az ember számára optimális teljesítőképességet, állóképességet és kényelmet eredményező készítmények születnek.

A folyamatos kutató és fejlesztő munka olyan áttörést hozó termékeket eredményezett, amelyek megváltoztatják az emberek nézeteit a táplálkozásról és a fogyókúráról. A Herbalife, több mint 33 éve sikeresen segít az embereken egy jobb egészség elérésében, biztonságos és hosszantartó fogyókúrás programja révén.

Ez a tény kitűnő tudósok, orvosok és táplálkozástudományi szakemberek munkájának köszönhető.

A Herbalife Orvosi Tanácsadó Testülete elismert egészségügyi szakemberekből áll. Ők irányítják és felügyelik a folyamatos kutató és fejlesztő munkát, hogy mindig a legjobbat nyújtsuk az egészséged érdekében.

A Herbalife önálló disztribútorjai maguk is a magas színvonal, a helyes táplálkozás és a példaértékű ügyfélszolgálat elkötelezettei, és ezt az üzenetet a világ minden részébe elviszik. A Herbalife a világ több mint 83 országában van jelen és piaca egyre bővül. Célja, hogy minden emberhez a világon eljuttassa a helyes táplálkozást, a biztonságos fogyókúrát és a korszerű szépségápolást hirdető termékeit.

Nézd meg milyen területeken segíthetnek neked a Herbalife táplálkozási programjai: Egészséges, aktív életmód