A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Amifontos.hu

slide_1 slide_2 slide_3

Eszünk és Fogyunk Klub

Mi a súlyfelejtő klub?

A klub célja, hogy segítsük megszabadulni felesleges kilóitól (zsírtól) azokat, akiknek ez eddig még nem sikerült.

A klub indításakor állapotfelméréssel kezdünk. Az általános táplálkozási és egészségi kérdéseken kívül teljes testelemzést is végzünk egy korszerű készülék segítségével.

A klub tagjai részére 12 héten keresztül folyamatos szakmai támogatást nyújtunk. Hétről hétre egy a táplálkozás szempontjából fontos témát dolgozunk fel. Megmutatjuk, hogyan lehet fogyni kellemes körülmények között éhezés, szenvedés nélkül, miközben több energiára tehetünk szert.

A résztvevők test-összetételének változását (kg, testzsír %, cm) rendszeresen figyelemmel kísérjük így nyomon lehet követni, hogy megfelelő-e a változás.

A klub végén mindenki elégedett lesz, hiszen egyszerű gyakorlati megoldásokat kap, melyekkel már egyedül is könnyedén folytathatja a programot.

A rendszeres heti klubfoglalkozások során a sok hasznos információ mellett tanulunk is egymástól. Lehetőség nyílik konzultációra és az eredmények megértésére.

 

Ismerd meg tested!

Senki nem marad magára. Mindenki a saját céljainak megfelelően fogyhat. A klubfoglalkozások lehetőséget nyújtanak a tapasztalatcsere is.

A témák anyagait a résztvevők megkapják, hogy később folytatni tudják a megkezdett utat. A tanfolyam után is van lehetőség személyes konzultációra.

Ez a lehetőség egy versenyt is rejt magában. Aki a 12 hét alatt a legjobb eredményt éri el, jutalomban is részesül.

A csoport létszáma maximum 15 fő.

 

A következő alkalommal indulnak klubok:

Keddenként: 18.00 órai kezdettel, 2017. február 14.-én és február 21.-én.

Időtartam: 12 hét.

Helyszín: Budapest 1088 Múzeum u. 9. (Jobbra az első ajtó)

Az AKCIÓ folytatódik! A Súlyfelejtő klub díja most mindössze 13.000 Ft/fő. Ez tartalmazza az elhangozott anyagokat, rendszeres testelemző méréseket, frissítőket, egy alkalommal egészséges vacsorát és egyéb meglepetéseket.

Egyszer ingyenesen vendégül látlak a klubfoglalkozáson. Megismerkedhetsz a helyszínnel, a klub hangulatával és el tudod dönteni, hogy mikor szeretnél kezdeni. Kedden és csütörtökön is van lehetőséged előre egyeztetett időpontban.

 

Elindult a klub ONLINE változata is!

Lehetőséged van otthonról megtanulni, hogy mit tehetsz saját egészségedért és alakodért! Írd meg a e-mailben, hogy neked mikor alkalmas az időpont! Egyeztetünk a jelentkezőkkel.

Jelentkezhetsz még az alábbi elérhetőségeken is:
Jelentkezés állapotfelmérésre
Telefon: +36 20 313 1331

Szeretettel várlak a klubban!
Csernyik János

 

 

Néhány szó a klubéletről...

Ha Te is azok közé tartozol, aki már nem tud egyedül megküzdeni súlyproblémájával, akkor az "Eszünk és Fogyunk Klub" programját Neked találták ki.

Miről is van szó valójában? Egy nemzetközi tudóscsapat által kidolgozott 12+1 hetes programról, ahol mindent megtudhatsz arról, hogyan adhatod le a súlyfelesleged és hogyan tarthatod meg az elért eredményeket egy életen keresztül. Mindezt egyszerűen és vidáman.

Ha szeretsz emberek között lenni, akkor az "Élő klub" programját javaslom. Bővebben az élő klubról...

Ha inkább otthonról a számítógép mellől, kedvenc szabadidőruhádban szeretnéd meghallgatni az előadásokat, akkor az "Online klub"-ot válaszd. Bővebben az online klubról...

A klubosok tapasztalatait itt találod...

Ha inkább személyre szabott programot szeretnél, akkor jelentkezz egy állapotfelmérésre, vagy egyszerűen csak írd le a problémádat és a célodat!

Tedd meg a következő lépést, hogy átvedd az irányítást a súlyod és az életed felett!

Hidd el, bármelyik módszert is választod, sohasem leszel egyedül, hiszen az első lépéstől kezdve Veled együtt követem a változásokat és együtt örülünk az eredményeidnek!

Itt regisztrálhatsz a klubokra!