A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Amifontos.hu

slide_1 slide_2 slide_3

Egészséges reggeli

Az egészséges reggelinek megdöbbentő hatása van!

Napjaink rohanó világában a legegyszerűbb és legvonzóbb futtában fogyasztható táplálék a gyorsétel. Ezek általában magas zsír- és kalóriatartalmú, erőteljesen sózott ételek, és gyakran hiányoznak belőle azok az alapvető tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok, amire a szervezetnek szüksége lenne.

Tudni szeretné a megoldást?

A nap legjobb indítása az egészséges reggeli elfogyasztása.

 

 

 

Nézd meg filmen is:

 

 

 

Testsúly

Az anyagcsere spontán módon támogatást kaphat, a testzsír-érték pedig hosszútávon beállhat a normális szintre.
Garantáltan nem tör ránk az ellenállhatatlan édesség iránti vágy, így elkerüljük a többlet kalóriák bevitelét.

 

Anyagcsere

A reggeli elhagyása lelassíthatja az anyagcserét. Aki nem eszik semmit reggelire, megnehezíti a szervezete számára a zsír elégetését.

 

Energia

Ha egészségesen reggelizik, szervezete megkapja a napindításához szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és fehérjét.Több energiája lesz. Jobban tud koncentrálni, hamarabb és eredményesebben végez feladataival. A tudományosan kidolgozott reggeli egyszerűen elkészíthető és rendkívül finom.

Tudni szeretné a megoldást?

 

Stressz

Ha egészségesen reggelizik, könnyedén veszi fel a harcot a nap folyamán jelentkező, a szervezetet érintő kihívásokkal szemben. Könnyebben oldja meg a felmerülő problémákat, helyzeteket. Nem tornyosulnak Ön előtt a megoldatlan feladatok, ez önmagában jó hatással lesz Önre.

 

Immunrendszer támogatása

Amikor a napot egy A és C vitaminban , cinkben, és növényi fehérjében gazdag reggelivel kezdi, egyúttal stabilizálja az immunrendszert is. Az egészséges reggeli programjának összetevői biztosíthatják, hogy tápanyagokkal feltöltődve induljon a nap.

 

Koncentráció és figyelem

Aki reggeli nélkül indítja a napját, szakmai sikerét is kockáztathatja. Egyre gyakrabban olvashatunk arról, hogy azok között, akik rendszeresen reggeliznek, kisebb a munkahelyi baleset aránya, mint akik nem vagy ritkán reggeliznek. A koncentráció növekedéséhez és a fáradtság csökkentéséhez az agynak táplálékra van szüksége. A délelőtti koncentrációs nehézségek egy része a nem megfelelő vagy hiányzó reggelire vezethető vissza.

 

Hangulat

Sajnos még mindig nem eléggé közismert, hogy a megfelelő étkezés – az úgynevezett „moodfood” – fontos szerepet tölt be táplálkozásunkban. Aki a teste, és mindenekelőtt az agya számára a megfelelő időben az optimális tápanyagokat eljuttatja, az a legjobb hangulatban kezdheti a napot.

 

Hidratálás

Testünk az éjszaka folyamán kb. 1,5 liter vizet veszít. Minden napot indítson nagy pohár tiszta vízzel, és a nap folyamán pedig igyon meg még legalább 8 pohár vizet. Mivel testünk közel 70%-a vízből áll, ezért olyan fontos, hogy sokat és rendszeresen igyon.

Tudni szeretné a megoldást?